Fader vor, du som er i himlen

Vis stort billede
Fader vor, du som er i himlen

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Han har ikke kendt sin far, siden han var 3; efter 47 år er alle følelser borte. Han er i sit livs midte ligeglad med sit faderlige ophav, der har etableret ny familie.
Ad omveje får han budskab om farens død. Han undrer sig over ikke at blive officielt orienteret og står pludselig foran en mur af magtarrogance; faren er i al anonymitet kremeret og placeret i en uvedkommende fællesgrav. Ingen i familien er kontaktet! Det er også lidt af forfatterens eget liv, samfundet har kasseret som uden værdi.
Fader vor, du som er i himlen er digte, tekster og dokumenter om et absurd sagsforløb med ustyrlige følelser af undren, vrede, sorg og savn, der først ikke var der, men som empati og kernesund social indignation kalder frem – på trods …
Allan Vendeldorf har gennem en årrække været en alsidig forfatter med en bred kreds af kernelæsere, og denne gang kaster han sig ud i hybriddigtets kunst, hvilket han slipper godt fra og overrasker med. Digtene og teksterne når deres mål gennem den debatterende form.
Redaktør Liv Frederiksen, LitDoc.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Allan Vendeldorf
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 152 g
Udgivelsesdato: 24 Jul 2014
Oplagsdato: 25 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771457674

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Fader vor, du som er i himlen Books On Demand