En sommerfugls latter - digte

Vis stort billede
En sommerfugls latter - digte

168,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Wisti Kærgaard Wistisen, som her præsenteres for læserne med sine debutdigte, formår at trylle med ordene, så der opstår en magisk sammenknytning mellem klassisk dansk lyrik, og en ung bøsses dunlette berøring af sine egne følelser og refleksioner.
Han er langtfra den første unge bøsse, som skriver digte - men han tilhører den årgang (1971) for hvem det ikke bare er helt naturligt, men som ligefrem bliver overrasket, hvis man hæfter sig ved DET.
Fra 68ernes vilde, skrigende og provokerende bøsselyrik, oplever vi her næste generationm for hvem kærligheden til andre unge fyrer, nævnes i samme åndedrag som stjernerne, stormen og skoven.
Og måske mest overraskende: For hvem kærligheden til andre ung fyre, ikke behøver forklaring, eller forsvar - men her fremtræder så naturlig som selve det, at trække vejret. Man kommer til at tænke på Evangelisten Lucas: Kærligheden gør intet uanstændigt!
Wisti Kærgaard Wistisen bevæger sig lige så hjemmevant i lyrikken som i maleriet, og skriver nu på en generationsroman: Det skal blive spændende at se, om han bliver sin generations digter, på tværs af kønsskel og traditionelle fagopdelinger.
- Michael R³tz - redaktør af bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Wisti Kærgaard Wistisen
Sideantal: 40
Sprog: Dansk
Produktvariant: Ingen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Cronjäeger
Bredde: 147 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 2 mm
Vægt: 88 g
Udgivelsesdato: 08 Jun 2000
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798439356

Sprog

Dansk

En sommerfugls latter - digte Cronjäeger