Du er nødt til at flytte dig

Vis stort billede
Du er nødt til at flytte dig

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Digtene er skrevet på basis af personlige forviklinger, indviklinger og udviklinger. Ingen genre kan som lyrik udtrykke et smertepunkt eller en glæde så sanseligt, hvis ordlyden i digtet rammer rent. Det er så til gengæld udfordringen. At finde den rigtige formulering, der på én gang er nøjagtig og samtidig rummer en dobbeltbund, sådan så tekstens koder ikke er for åbenlyse. Digtene giver hviskende adgang til hemmeligheder, nøglerne ligger i teksten. De skal bare lige opdages. Så er dørene til min verden frit åbne. God jagt.


Uddrag af bogen Du forsvandt i nordlys i rasende sejl på himlen.
På café flyder en easylistening; blød, men langtfra blødende udgave af I shot the Sheriff udsat for blokfløjte. Det er karaktermord.
Om forfatteren Thomas Wivel var i 1991 med til at introducere stand up-genren i Danmark. Siden da har han utrætteligt skrevet satire til radio og tv og optrådt med comedy i alle afkroge – på tv, teatre og de listige steder. Igennem de sidste par år har den hærdede komiker desuden arbejdet intenst med lyrikken som udtryksform, senest med den anmelderroste digtsamling Sange fra bugspytkirtlen , som udkom i 2015 på Forlaget mellemgaard.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Martin Antonio
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Martin Antonio
Udgiver: Mellemgaard
Udgivelsesdato: 10 Jul 2016
Oplagsdato: 10 Jul 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771900477

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Du er nødt til at flytte dig Mellemgaard