Young, Brødrene der skabte AC/DC

Vis stort billede Tilføj
Young, Brødrene der skabte AC/DC

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I EN UTRADITIONEL MUSIKBIOGRAFI fortæller fan og forfatter Jesse Fink historien om de tre skotskfødte brødre bag en af rockens største og mest sejlivede successer. Om de to brødre i centrum, guitarheltene Angus og Malcolm. Om deres storebror, George, den usynlige, men uundværlige figur i kulissen. Om forsangeren Bon Scott, der døde efter en druktur i London i 1980, inden bandet for alvor slog igennem. Om trommeslageren Phil Rudd, der har været ind og ud af bandet helt siden begyndelsen. Og om alle de andre medlemmer, hvoraf flere i dag er skrevet helt ud af den officielle historie om AC/DC.

En lang række insidere, der har været med undervejs på AC/DC’s lange vej mod toppen, taler i denne bog ud for første gang. De medvirkende er glemte eksmedlemmer af bandet, studiefolkene bag bandets største hits, pladeselskabsfolkene, der for snart 40 år siden troede på et mærkeligt Sydney-band anført af en vrængende leadguitarist i skoleuniform, samt musikerkollegaer fra bands som Guns N’ Roses og Rose Tattoo.

I sin bog om Young-brødrene udfordrer Jesse Fink de vedtagne sandheder om AC/DC med nye overraskende anekdoter og detaljer, og historien om bandet træder frem i nyt lys. Ikke mindst forvandlingens år sidst i 1970’erne på pladeselskabet Atlantic Records i New York kommer under lup. Det var dengang, AC/DC gik fra at være halvstore i Australien til en status som et af de bedst sælgende og højst værdsatte bands i rockmusikkens historie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesse Fink
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 166 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 614 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2015
Oplagsdato: 14 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771592696

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Young, Brødrene der skabte AC/DC People'Spress