Winston Churchill - Den sene helt

Vis stort billede
Winston Churchill - Den sene helt

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Da Churchill var 25, havdehan været i krig på tre kontinenter, skrevet fem bøger og var blevet valgt indi det engelske underhus. Da han rundede 60, var det den almindelige vurdering,at han var mislykket, udbrændt, færdig!

Sådan opsummerer Thomas Kielinger,hvor Churchill stod i den engelske bevidsthed, da krigen brød ud. Den tyske London-redaktørog korrespondent for die Welt, Thomas Kielingers biografi om Churchill er ikkeførst og fremmest læsværdig for detaljernes skyld, eller fordi den tilføjer nyeoplysninger til krigshistorien. Nej, Kielingers biografi er en nærmest poetiskbiografi, som lægger vægten på personligheden, den komplekse, aldeles upolitiskepersonlighed, som var Churchills. Det hedder bl.a. om ham, at han mobiliserededet engelske sprog i kampen mod nazismen. Men der skulle først enalvorssituation, der truede England og truede det gamle Europa og dets værdier,til før aristokraten, digteren, maleren og levemanden kunne træde i karakter.

I de sidste kapitler læggerKielinger vægten på Churchills indsats for internationalt samarbejde – efter han som koloniminister havde stået i spidsen for denulyksalige deling af Mellemøsten, som i dag står for fald.

Bogen er illustreret.

Ole Thage har oversat fratysk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Kielinger
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Ole Thage
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 13 Oct 2015
Oplagsdato: 13 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770704939

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Winston Churchill - Den sene helt Hovedland