Vinter i Prag - En personlig rejse gennem krigens Europa

Vis stort billede
Vinter i Prag - En personlig rejse gennem krigens Europa

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Vinter i Prag er den verdenskendte, tjekkiskfødte politiker Madeleine Albrights stærkt personlige historie om sin egen og sin families skæbne under og efter 2. Verdenskrigs grusomheder. Det er historien om en barndom i skyggen af jødeudryddelser.

Madeleine Albright tager læseren med på flugt fra fødebyen Prag til Londons beskyttelsesrum og videre med ind i hjertet af amerikansk og europæisk politik. Albrights betragtninger om sit hjemland, sine jødiske aner – herunder hendes bedsteforældres skæbne i koncentrationslejren Theresienstadt, som hun først fik det fulde kendskab til som voksen – og tilværelsens store moralske dilemmaer, personlige som politiske, gør bogen til et stykke verdenshistorie af den mest vedkommende slags.

Albrights historie er ikke kun hendes egen, men bredes ud til at omhandle alle de, som i samme periode blev kastet ud i nådesløse omvæltninger og ufattelige tab. Vinter i Prag er en historie om at miste – men også en modig beretning om at turde tage kampen op for at nedkæmpe det onde og genvinde, hvad man kan, af det tabte.


Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Madeleine Albright
Sideantal: 489
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 162 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 776 g
Udgivelsesdato: 16 Oct 2014
Oplagsdato: 16 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712050285

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Vinter i Prag - En personlig rejse gennem krigens Europa Gads Forlag