Victor Borge - Mennesket bag smilet

Vis stort billede
Victor Borge - Mennesket bag smilet

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Han voksede op i et hjem med flygel og en far i Det Kongelige Kapel. Men allerede som ung mand brød vidunderbarnet Børge med sin skæbne som klassisk pianist. Op gennem 1930’erne blev han et kendt ansigt i Stig Lommers revyer og på film med Osvald Helmuth og Liva Weel. Og efter krigen gik han solo på Broadway under sit nye navn: Victor Borge.

I den første store biografi om Victor Borge åbner Jacob Wendt Jensen op for den ufortalte historie om den store danske entertainer og hans livslange kamp for at komme til tops i en branche, hvor der ikke er plads til folk uden talent og tårnhøje ambitioner. Komikerens drift efter at være midtpunkt satte både andre optrædende, venner og familien i skyggen og havde store omkostninger. Ikke mindst for mennesket bag smilet.

På baggrund af 70 nye interviews med venner, kolleger og ansatte samt adgang til hidtil uudforskede arkiver afdækker Jacob Wendt Jensen nye sider af fortællingen om Victor Borge. Biografien er fyldt med anekdoter og billeder fra en enestående dansk karriere i showbusiness. Men det er også et portræt af en stor kunstner, for hvem ensomheden og rastløsheden var faste ledsagere, på scenen og i livet.

Berlingske - *****"Borge ville sikkert blive rasende på bogen, men den tjener ham til ære. Morsom, brutal, stærk og væsentlig."

Politiken - *****"Flot stykke arbejde. Rørende, tankevækkende og ødselt illustreret"

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jacob Wendt Jensen
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 163 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 815 g
Serie: .
Udgivelsesdato: 29 Sep 2014
Oplagsdato: 24 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771376609

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Victor Borge - Mennesket bag smilet People'Spress