Vi er her endnu - Efterladte forældre om tab, sorg, kærlighed og håb

Vis stort billede Tilføj
Vi er her endnu - Efterladte forældre om tab, sorg, kærlighed og håb

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

At miste sin ægtefælle og stå som efterladt forælder med et eller flere børn, betyder, at ens faste grundlag bogstaveligt talt bliver revet væk under én, og tilværelsen skal bygges op på ny.


Forfatteren, Linda Jakobsen, har i VI ER HER ENDNU – EFTERLADTE FORÆLDRE OM TAB, SORG, KÆRLIGHED OG HÅB samlet ni menneskers personlige beretninger om, hvordan det er at blive ladt alene tilbage og skulle tackle sin sorg samtidig med, at forældrerollen skal udfyldes.
Der fortælles om tabet af en af de vigtigste personer i ens liv og af familiedrømmen. Om sorgen over at miste sin elskede og at skulle håndtere såvel sin egen som sine børns sorg. Om savnet af den døde og kærligheden til en ny partner. Om håbet om at livet stadig er godt, og at lykken er mulig.
Forfatteren mistede selv sin mand i 2009, og det er hendes håb, at bogen vil kunne støtte og bringe lys til alle, der sørger, eller kender en, der har mistet en elsket.
Bogen indledes med et kapitel af faglig rådgivningschef i Børn, Unge og Sorg, Eva Helweg, der skriver om efterladte forældres ansvar. Bogen afsluttes med et kapitel af hospitalspræst Tom Andersen Kjær, der beskriver sorgprocessen og forholder sig til, hvordan vi kan være hos hinanden i sorgen. Tidligere forsvarsminister, Søren Gade, der mistede sin hustru i 2008, skriver bl.a. i bogens efterskrift:
Da jeg mistede Helle, kunne jeg ikke finde tilstrækkeligt dybdegående litteratur med de menneskelige historier om sorg. Denne bog udfylder den mangel. Historierne i bogen tænder et lys for alle dem, der er nede i et hul lige efter et dødsfald. Kan bogen bare hjælpe ét menneske eller én familie i sorg og tænde et lille håb for fremtiden, er det hele bogprojektet værd. De skal vide, at solen vil stå op igen i morgen, og den vil skinne på de efterladte igen, men det tager tid!
Bogen er udarbejdet med støtte fra Egmont Fonden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Linda Jakobsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 143 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 448 g
Udgivelsesdato: 26 Apr 2012
Oplagsdato: 26 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717041882

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Vi er her endnu - Efterladte forældre om tab, sorg, kærlighed og håb Nyt Nordisk Forlag