Verdens klogeste dreng - En mors kamp for sin autistiske søn

Vis stort billede
Verdens klogeste dreng - En mors kamp for sin autistiske søn

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Jacob har en IQ højere end Einsteins, fotografisk hukommelse og lærte sig selv differentialregning på to uger. Som niårig begyndte han på sin astrofysiske teori, der ifølge eksperter bliver en Nobelpris værdig. Og som tolvårig fik han sit første job – som forsker i kvantefysik.

Men Jacobs særlige sind var faretruende tæt på at lukke sig bag autisme. Da han som toårig blev diagnosticeret, fik forældrene besked på, at han nok aldrig ville lære selv at binde sko. Omgivet af eksperter derhjemme og på specialskolen trak han sig længere og længere væk fra verden og holdt til sidst helt op med at tale.

Mod udviklingseksperternes råd begyndte hans mor Kristine at stimulere de aktiviteter, der gav Jacob glæde. For hvorfor koncentrere sig om alt det, man ikke kan, i stedet for det, man er god til? Og langsomt åbnede han op for et matematisk geni, verden måske aldrig har set mage til.

VERDEN KLOGESTE DRENG er den forunderlige fortælling om mor og søn, der med kærlighed og mod overkommer uoverskuelige forhindringer.

“Alle forældre og enhver lærer burde sætte sig og læse denne fantastiske bog!”- Temple Grandin, forfatter til ”Thinking in Pictures” og medforfatter til ”The Autistic Brain”

“Hvis du har et barn, der er ’anderledes’ - og hvem har ikke det? - vil du ikke kunne lægge VERDENS KLOGESTE DRENG fra dig.”- Sylvia Nasar, forfatter til ”A Beautiful Mind”

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristine Barnett
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jan Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 161 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 580 g
Udgivelsesdato: 23 May 2013
Oplagsdato: 23 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774671046

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Verdens klogeste dreng - En mors kamp for sin autistiske søn Kristeligt Dagblads Forlag