Verden omkring den store sten

Vis stort billede
Verden omkring den store sten

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Selv synes Ellis, at hun har haft et almindeligt liv. Det har hun nok ret i, men når hun fortæller os brudstykker fra dette liv, viser hun os, at alle almindelige mennesker har en ualmindelig spændende og interessant historie at fortælle, hvis man tager sig tid til at lytte. Denne bogs tilblivelse skyldes, at Helle, Ellis' datter, har givet sig tid til at lytte til sin mors historie og dernæst skrevet den ned.
Bogens handling starter længe før der overhovedet var tænkt på Ellis - nemlig da hendes mormor var gravid med hendes mor, og bogen slutter, da Ellis Møller Hansen er nygift og gravid med Helle.
I mellemtiden følger vi de 3 generationer med hovedvægten på Ellis' barndoms- og ungdomsliv. Vi får et par historier, der viser, at det "artige" mellembarn ikke altid var helt så artigt alligevel - heldigvis.
Ellis giver os ikke bare indblik i sit eget liv gennem sjove og rørende erindringer - hun giver os også et historisk tilbageblik, hvor de af os, der har alderen til det, vil nikke genkendende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ellis Søllested
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 135 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 392 g
Udgivelsesdato: 04 Dec 2006
Oplagsdato: 05 Dec 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776911164

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Verden omkring den store sten Books On Demand