Vandringer med Robert Walser

Vis stort billede
Vandringer med Robert Walser

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Vandringer med Robert Walserer den schweiziske forfatter og journalist Carl Seeligs klassiske optegnelser fra sine vandreture med landsmanden, forfatteren Robert Walser.
De sidste mange år af sit liv levede Walser som patient på sindssygehospitalet i Herisau — således også i den periode fra 1936 til 1956, som Seeligs optegnelser strækker sig over. Som lige dele samtalebog, rejsebeskrivelse og (selv-)biografi følger Vandringer med Robert Walser de to på deres utallige vandringer i det østlige Schweiz og gengiver deres samtaler om Walsers liv både inden og uden for anstalten, om litteratur – i al almindelighed såvel som forfatterens egne ”walserier” – den politiske samtid og meget andet.
Robert Walser (1878-1956) forblev, om end værdsat af så centrale litterære skikkelser som Hermann Hesse, Robert Musil, Franz Kafka og Walter Benjamin, i sin levetid en relativt ukendt forfatter. Siden er interessen for forfatterskabet dog med rette vokset – ikke mindst med den posthume udgivelse af de såkaldte mikrogrammer – og en håndfuld af hans værker, heriblandt Fritz Kochers skolestile , Jakob von Gunten og Røveren , er udkommet i dansk oversættelse.
Carl Seelig (1894-1962) indtager i kraft af sine venskaber og korrespondancer med tidens forfattere selv en vigtig plads i den moderne schweiziske litteraturhistorie. Tillige forfatter til den første biografi om Albert Einstein og redaktør af Einsteins egen Mein Weltbild .
Vandringer med Robert Walser udkom oprindeligt på tysk i 1957 og er oversat til dansk af Morten Riis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carl Seelig
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originaltitel: Wanderungen mit Robert Walser
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: HÆFTET
Oversætter: Morten Riis
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Arena
Bredde: 122 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 210 g
Udgivelsesdato: 11 Dec 2011
Oplagsdato: 11 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792684233

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Vandringer med Robert Walser Arena