Unmasked - Michael Jackson - - de sidste år i hans liv

Vis stort billede
Unmasked - Michael Jackson - - de sidste år i hans liv

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Uanset hvad efterforskningen ender op med at konkludere, så var det grådighed, der dræbte 'King of the Pop' - Michael Jackson.
Venner, ansatte og partnere tegner i biografien Unmasked - Michael Jackson, de sidste år af hans livet tragisk billede af de sidste år og dage i musikeren og performerens liv, hvor Jackson desperat forsøgte at forberede sig til de 50 planlagte koncerter, der skulle være begyndt 2. juli 2009 i London.
Disse shows skulle have givet millioner af dollars i indtægter, men popstjernen kunne aldrig have gennemført disse, hverken mentalt eller fysisk. MJ vidste dette, og hans rådgivere vidste dette.
Hvordan var MJ kommet så langt ud? Efter fem års intense undersøgelser udfolder forfatter Ian Halperinden virkelige historie om Michael Jacksons sidste år; en spændende og overraskende thriller. Halperin går bag om MJ’s maske, og han udskiller den bitre sandhed fra de mange lag af løgne og medieskabte historier af tvivlsom karakter.
Unmasked - Michael Jackson, de sidste år af hans liver et sympatisk portræt af en kunstner, en legende, en forretningsmand og en far, der åbenbarer helt nye sider af MJ’s kontroversielle liv: indflydelse fra Scientology, hans seksuelle orientering, faderskabet til de tre børn, medicinmisbruget, den hvide hud og anklagerne om pædofili. Halperin gransker de utallige anklager mod popstjerne

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ian Halperin
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Karsten Haag
Originaltitel: Unmasked - the final years of Michael Jackson
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Ole Alkærsig
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ec Edition
Bredde: 156 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 533 g
Udgivelsesdato: 04 Oct 2009
Oplagsdato: 04 Oct 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791392207

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Unmasked - Michael Jackson - - de sidste år i hans liv Ec Edition