Udrejse og Indrejse

Vis stort billede
Udrejse og Indrejse

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Maria Meucci bor i Herning, men er født i Italien 1939, og hendes første barndomsår var der og senere i Etiopien, hvor hendes familie bl.a. var i berøring med Kejser Haile Selassie.
Hun gifter sig med en dansk ingeniør i Nairobi - og med ham føres hun i kraft af hans ansættelser til adskillige steder i verden: England, Trinidad, Indien, Jamaica, Sydafrika og Irak, hvor hun i en lang årrække optages af de kulturelle, religiøse og menneskelige forhold. Maria udvikles gennem alt dette og hendes åndelige søgen vækkes.
Et citat fra bogen:
"På et weekendbesøg til dette utrolige sted, efter måneders indånding af den religiøse iver, som gennemtrængte hverdagslivet i Indien, spurgte jeg mig selv: Hvem er jeg? Det var først meget senere i mit liv, at jeg for alvor begyndte at prøve på at finde ud af det".
I forholdet til sit fødeland finder vi et citat sidst i bogen: "Det sker, at jeg rejser til Toscana alene. Jeg vil være sikker på, at solnedgangen stadig indhyller bakkerne og landskabet omkring Firenze i gyldent pink. Det gør den."
I hendes erindringer i denne bog er der spænding, humor, indlevelse, kulturelle oplysninger og poesi. Sidstnævnte ikke mindst ved besøget ved Karen Blixens grav.
Maria arbejder i dag med oliemalerier og har haft flere udstillinger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Meucci
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Bladfald
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 217 g
Udgivelsesdato: 27 Mar 2013
Oplagsdato: 28 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771450101

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Udrejse og Indrejse Forlaget Bladfald