Udenfor - erindringer fra et liv på kanten

Vis stort billede
Udenfor - erindringer fra et liv på kanten

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Gennem hele livet har speciallæge i psykiatri Preben Brandt kæmpet for de mennesker, der lever på kanten af samfundet. Han er en pioner på socialområdet, og hans virke strækker sig fra opsøgende arbejde på gaden blandt hjemløse til Christiansborg, hvor han som formand for Rådet for Socialt Udsatte utrætteligt har råbt politikerne op om samfundets indretning og vilkårene for de svageste.

Men hans eget liv har også været en lang kamp på kanten. Fra en udsat barndom præget af moderens svigt over turbulente kærlighedsforhold til en altid omskiftelig, men aldrig kedelig tilværelse blandt samfundets udstødte. I sin erindringsbog fortæller Preben Brandt nærværende og direkte om sit livs op- og nedture og tegner samtidig et socialhistorisk portræt af Danmark fra 1960erne til i dag.

Preben Brandt (f. 1944) er dr. med. og tidligere formand for Rådet for Socialt Udsatte. Han tog i 1997 som socialoverlæge i København initiativ til etableringen af Projekt UDENFOR og har siden været administrativ leder samt forsknings- og projektansvarlig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Preben Brandt
Sideantal: 268
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 143 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 450 g
Udgivelsesdato: 23 Aug 2012
Oplagsdato: 23 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774670889

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Udenfor - erindringer fra et liv på kanten Kristeligt Dagblads Forlag