Til te hos Taleban

Vis stort billede
Til te hos Taleban

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”En kvindes plads er enten i hendes hjem eller i hendes grav.” – sagde en ældre afghansk mand smilende til Simi Jan i Afghanistan.

I næsten fem år boede korrespondent Simi Jan i verdens farligste lande Pakistan og Afghanistan. Det blev ikke alene en intens kærlighedsaffære med de to nationer, men også en personlig dannelsesrejse, hvor hun fik fuldendt sin egen snørklede historie midt i krigen.

Hun mødte hævntørstige talebankrigere og sexede fotomodeller. Fik tilbudt ægteskab af en grønøjet mullah, der ville have hende som kone nummer to. Og var til overdådige fester med den pakistanske overklasse.Hun var hjemme hos en mor, der er parat til at miste sin søn i hellig krig, og drak te med ”Talebans Godfather”, der trænede hellige krigere i de afghanske bjerge i 1980'erne.

Dette er Simi Jans stærkt personlige beretning om hvordan kampen mod terror påvirkede og forandrede de to lande i de skelsættende år hun boede der. Og om at møde grænseløs gæstfrihed fra mennesker, der lever midt i den virkelighed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Simi Jan
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 469 g
Udgivelsesdato: 24 Oct 2012
Oplagsdato: 20 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771370317

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Til te hos Taleban People'Spress