Tigerspring - Fra kontorjob til psykiatri

Vis stort billede
Tigerspring - Fra kontorjob til psykiatri

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

TIGERSPRING er en spændende biografisk beretning om et liv i store udfordringer. Den handler om at sige JA til livets muligheder og ikke være bange for at kaste sig ud i det nye og ukendte.
Ingen af forældrene vil have den lille pige, som vokser op hos sin bedstemor og på kostskole. Senere, som student nurse i England, tager hun læseren med ind i et univers fuldstændig som i tv-serien Landsbyhospitalet. Og tilbage i Danmark er hun som en af landets yngste oversygeplejersker bl.a. med til at planlægge Hvidovre Hospital.
Sent – 35 år gammel – starter hun på lægestudiet på Københavns Universitet og opnår egen speciallægepraksis. Men da et blødende mavesår viser sig at være kræft, skifter tilværelsen karakter. Døden bliver pludselig nærværende.
TIGERSPRING vil have interesse for alle som ønsker en historisk forståelse af sygehusvæsenet igennem de sidste halvtreds år. Forfatteren krydrer samtidig sine oplevelser som sygeplejerske, som læge og som patient med personlige betragtninger og oplevelser, og beretningen er både humoristisk og åbenhjertig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Josée Linnemann
Sideantal: 276
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 402 g
Udgivelsesdato: 18 Jan 2009
Oplagsdato: 19 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776912819

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Tigerspring - Fra kontorjob til psykiatri Books On Demand