Tacklingen

Vis stort billede
Tacklingen

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Bolden bliver sparket på tværs af banen. Jeg kigger op og løber imod den – sikker på, at jeg vil nå den først, men jeg opdager for sent, at Jens har de samme tanker. Han kommer tordnende som et tog uden skinner, brøler som en tyr med fråde om munden og har et vildt blik i øjnene. Jeg sparker til bolden først, men så rammer han mit ben med stor kraft …
Jesper Kruse er godt på vej mod et liv som professionel fodboldspiller, da en tackling sender ham på skadestuen. Meldingen lyder, at benet er forstuvet. Jesper er dog snart tilbage på banen og styrer målrettet mod fodbolddrømmen, men skaderne forfølger ham. Den ene operation afløser
den anden, genoptræningsperioderne er lange og seje, og pludselig har han hverken kontrakt eller klub. Jesper Kruse må erkende, at hans drøm er bristet. Han bliver aldrig professionel fodboldspiller. Hvad skal der så blive af ham?
Tacklingen er en ærlig og gribende fortælling om en ung fyr, der arbejder hårdt for at opnå en karriere som professionel fodboldspiller, men som bliver slået hjem af en tilfældighed.
Det er historien om at miste sin identitet og sig selv, når drømmen om fremtiden brister. En bog om at kæmpe for at komme tilbage til livet og altid få det bedste ud af det, man har.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Kruse
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Gipsy Graphics
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Linje H
Bredde: 151 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 287 g
Udgivelsesdato: 19 Mar 2014
Oplagsdato: 26 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792769091

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk