Svend Asmussen. 100 år for fuld musik

Vis stort billede
Svend Asmussen. 100 år for fuld musik

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

At fylde hundrede år er i sig selv en bedrift, og Svend Asmussen er en af de største danske jazzmusikere nogensinde. Bogen er en fortælling i ord og billeder og samtidig en musik- og kulturhistorisk skildring af et helt århundrede.

Svend Asmussen er født 28. februar 1916, dansk kapelmester, jazzviolinist, multiinstrumentalist og sanger. Debuterede i 1933 med sin egen kvartet og fik som den første danske jazzmusiker international opmærksomhed. Han har udgivet et hav af plader, der rækker fra "den gyldne swingtid" til samarbejde med de bedste musikere fra en yngre generation. Asmussen har også optrådt som skuespiller og entertainer og medvirket i en række danske musikfilm, revyer og cabaret’er.

Bogen følger hans liv fra barndom og ungdom, gennem den imponerende karriere og frem til de seneste år, hvor han bor en del af året i Florida med sin hustru og muse Ellen Bick Asmussen.

Blandt de mange musikere fra mange forskellige genrer, Svend Asmussen i årenes løb har optrådt eller indspillet sammen med, kan nævnes: Fats Waller, The Mills Brothers, Josephine Baker, Gerda og Ulrik Neumann, Alice Babs, Toots Thielemans, Niels-Henning Ørsted Pedersen, Shu-Bi-Dua.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kjeld Frandsen / Franck Büchmann-Møller
Sideantal: 264
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 219 mm
Højde: 239 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 1060 g
Udgivelsesdato: 19 Oct 2015
Oplagsdato: 19 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711346754

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Svend Asmussen. 100 år for fuld musik Lindhardt Og Ringhof