Støj og fortielser

Vis stort billede
Støj og fortielser

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Vi kender Hans Pilgaard som en folkelig og populær tv-vært og journalist. Men selv har han altid ledt efter et sted at høre til. I denne bog danser han med sine dæmoner. I en samling af erindringsglimt, betragtninger, digte, interviews og fiktion viser han den skyld og skam, de fortielser og løgne og de drømme og længsler, der har præget hans liv.
Med en vis bæven fortæller han om at holde på hemmeligheden om, at han er adopteret og om de mange år i mørket som homoseksuel. Men han fortæller også om at knytte sig stærkt til livet, kærligheden og andre mennesker, når han skildrer sine venskaber, sin overvundne kræftsygdom, sine helte som Bruce Springsteen og Albert Camus og et nyt kærlighedsforhold mod alle odds.
Og så beder han - bogstaveligt talt - om syndsforladelse.
Hans Pilgaards biografi er en bog, der hylder ærligheden og rummeligheden. En bog til alle, der har lyttet til Pink Floyd og Bruce Springsteen på værelset engang. Til drømmerne. Til synderne. Til de følsomme og uperfekte børn. Og til alle, der trænger til, at nogen siger: Det er ok.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Pilgaard
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 10 Oct 2016
Oplagsdato: 10 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740029772

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Støj og fortielser Politikens Forlag