Stjernemøder - Historier om dem, jeg mødte på vejen

Vis stort billede
Stjernemøder - Historier om dem, jeg mødte på vejen

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kunst og forretning, fornøjelse og arbejde, show og business – for Johnny Reimar har begge sider af mønten altid været lige vigtig, uanset om hans arbejdsfunktion har været som talentspejder, producer, sangskriver, manager, pladeselskabsdirektør, teaterproducent, tv-direktør, sanger, entertainer eller idémand.

I mere end 50 år har Johnny Reimar fra utallige positioner arbejdet i showbiz. I løbet af sit omskiftelige arbejdsliv inden for dansk og international underholdning er der næppe andre, der som Johnny Reimar har mødt og arbejdet sammen med så mange og så forskellige kunstnere og aktører inden for alle dele af branchen.

I Stjernemøder fortæller Reimar veloplagt historier og anekdoter om de store og små stjerner, han har truffet gennem et halvt århundrede i dansk og international showbiz: Otto Brandenburg, Peter Belli, Rolling Stones, Savage Rose, Tom Jones, Victor Borge, Dirch Passer, Birthe Kjær, Bjørn & Okay, Paul Simon, Jørgen de Mylius, Brødrene Olsen, Stikkan Anderson, Jørgen Ingmann, Mabel, Dorthe Kollo og mange, mange flere.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johnny Reimar / Henrik Vesterberg
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 165 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 761 g
Udgivelsesdato: 01 Oct 2015
Oplagsdato: 06 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771592573

Sprog

Dansk

Stjernemøder - Historier om dem, jeg mødte på vejen People'Spress