Stjernebarn

Vis stort billede
Stjernebarn

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Sandheden begyndte langsomt at gå op for mig, efterhånden som jeg fik slugt de første piller, og lettelsen begyndte at brede sig og fortrænge ubehag og rastløshed. Hvad var det, jeg havde sagt ja til? Behandling? Afvænning? Det lød så mærkeligt i mine ører.Skulle det virkelig være nødvendigt? Det var jo ikke så slemt.
Jeg var jo bare … Det var jo bare … Det var bare … Jeg fik ikke tænkt tanken færdig, før stesoliderne slog mig ud.
Jeg faldt hen og vågnede ikke før sent om natten helt sammenkrøllet på sofaen og med hold i nakken.Jeg famlede straks efter pilleglasset og fik slugt et par stykker mere, inden jeg lagde mig bedre til rette på sofaen.
Dette er forfatter Chloe Avo Holms egen historie. En fortælling om et virkelig levet liv.Vi møder Chloe som 16-årig på vej i sin første behandling for stofmisbrug. En behandling, der er helt unødvendig ifølge teenageren selv. Læseren føres herefter med tilbage til Chloes barndom, der udspiller sig i en stor herskabslejlighed i Københavns midtby med mor og mors nye mand.
Senere flytter familien til Østerbro, hvor Chloes mor nu er alene om opdragelsen af datteren. Det går galt. Som 9-årig søger Chloe trøst i mors barskab og opmærksomhed hos de hårde unge på gaden, og som 10-årig havner hun på institution første gang. Som 12-årig har Chloe sin første oplevelse med prostitution på Halmtorvet, og herefter følger en ungdom, hvor hun synker dybere og dybere ned i stoffernes mørke verden.
Det lykkes Chloe at få vendt spiralen, og som læser følger man hendes kamp for at komme fri af stofferne og komme ud af prostitutionen til en karriere som professionel danser. Derfor er dette en fortælling om håb og livskraft. Det er fortællingen om at gå fra det mørkeste mørke til lyset og glæden.“Jeg har altid været ‘a big dreamer’ med et rigt åndsliv og en livlig fantasi. Jeg tror selv, at netop det var årsagen til mit vendepunkt,” fortæller Chloe Avo Holm.“Jeg håber, min fortælling kan inspirere andre, der har oplevet en svær tid, og give dem håb og mod til at ændre deres situation.
”Det var Reden, der fandt den løsning, som fik Chloe Avo Holm ud af sit misbrug. I dag vil hun gerne give noget tilbage. Derfor går 20 kroner per solgt bog til Redens arbejde for udsatte kvinder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Chloe Avo Holm
Sideantal: 216
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Leika Siewert, New York
Omslagsgrafiker: Graphic Aid v/ Mikkel Sørensen, www.graphic-aid.dk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Kristine Nygaard, Kiss The Frog, www.kissthefrog.dk
Fotograf: Anitta Behrendt, www.anittabehrendt.dk
Fagredaktør: Jette Solvig Brødbæk
Udgiver: Forlaget Vita
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 465 g
Udgivelsesdato: 21 May 2016
Oplagsdato: 21 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799838820

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk