Slap dog af - Linses guide til et godt liv

Vis stort billede
Slap dog af - Linses guide til et godt liv

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I Slap dog af – Linses guide til et skønt liv giver Brygge-dronningen Linse Kessler ærlige og bramfrie bud på, hvordan man får det bedste ud af livet!

Efter den store succes med biografien Linse – jeg gør hvad jeg vil, der er solgt i 25.000 eksemplarer, har interessen for den farverige kvinde nået nye højder. Det er et tilløbsstykke, når Linse Kessler kommer rundt i landet. Tusindvis af folk hiver fat i hende og skriver til hende for at få hendes personlige syn på, hvordan livet skal tackles.

Med udgangspunkt i sin egen tilværelse vender Linse Kessler nu en masse af de ting, folk går og tumler med. I sin nye livsstilsbog, Slap dog af – Linses guide til et skønt liv , fortæller hun nye og inspirerende historier om bl.a. forholdet til sin mor og datter og om selv at være mor. Hun giver gode og utraditionelle råd om kærlighed, sex, mænd og veninder og om skønhed og sundhed. Hun fortæller, hvordan man tackler mobning, drilleri og følelsen af mindreværd, om sin kamp for udsatte dyr og mennesker, og om hvordan man selv bliver stærk af at være noget for andre. Ikke mindst deler hun ud af sin livsfilosofi om altid at drømme stort, gribe eventyret og kaste sig ud i livet.

Om forfatteren:
Michael Holbek, f. 1961, er uddannet journalist. Har bl.a. skrevet bestseller-biografierne "Hele Sandheden" med Stig Elling (2007), "Duet for livet" med Keld og Hilda Heick (2009) og "Til den yderste grænse" med Kai Vittrup (2010). Samt reportage-bøgerne "Bandekrig - blodbrødre og håndlangere" (2009) og "Storm - den danske agent i al-Qaeda" (2013).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Linse Kessler / Michael Holbek
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Ekstra Bladets Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 254 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 820 g
Udgivelsesdato: 26 Oct 2015
Oplagsdato: 13 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740023046

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Slap dog af - Linses guide til et godt liv Ekstra Bladets Forlag