Slægten Borgia - Magt, begær og brutalitet i renæssancens berygtede familiedynasti

Vis stort billede
Slægten Borgia - Magt, begær og brutalitet i renæssancens berygtede familiedynasti

329,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Magt, sex og intriger. Det ultimative værk om en af verdenshistoriens mest fascinerende familier, skrevet af forfatteren til "Tudors".
I løbet af det tumultariske halve århundrede, som eftertiden kender som renæssancen, var slægten Borgia i centrum af det magtspil, der rasede mellem Europas konger og de italienske krigsherrer. Fem århundreder efter deres fald står de stadig som uforanderlige symboler på menneskelig magtbegær og ondskab. Slægtsnavnet Borgia er nærmest blevet synonymt med korruption, nepotisme og grådighed. Rodrigo Borgia er notorisk berygtet, fordi han købte sig til paveembedet og prostituerede den romerske kirke. Cesare Borgia, en forræderisk og uhørt kynisk morder, var angiveligt inspirationen bag Machiavellis Fyrsten. Og sidst, men ikke mindst, Lucrezia Borgia, der var lige så moralsk fordærvet, som hun var smuk.
Med udgangspunkt i sjældent kildemateriale tegner G. J. Meyer et nyt billede af personerne bag de myteomspundne karakterer. Samtidig kaster han lys over den gyldne æra, de var med til at definere – en tid med store krige og enorme politiske omvæltninger. Meyer graver ned under rygterne og myterne og fortæller i et rigt sprog den virkelige historie om den famøse renæssancefamilie.
Slægten Borgia har dannet baggrund for et utal af fremstillinger i bøger og film og senest en populær tv-serie af samme navn, der herhjemme er blevet vist på DR2.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: G.J. Meyer
Sideantal: 466
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lasse rask Hoff
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Informations Forlag
Bredde: 163 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 957 g
Udgivelsesdato: 06 May 2014
Oplagsdato: 06 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775144334

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Slægten Borgia - Magt, begær og brutalitet i renæssancens berygtede familiedynasti Informations Forlag