Skyld og gode gerninger

Vis stort billede
Skyld og gode gerninger

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvilken synd er egentlig størst? Kan man tale om, at et menneske er mere skyldigt end et andet?

Alle er vel enige om, at det er værre at slå et menneske ihjel end f.eks. en edderkop. Men hvad med den person, der blot har tænkt på at slå ihjel, eller den person, der ønsker et andet menneske langt borte og tilintetgjort, ja, måske for evigt? Synd kan have mange ansigter, og i bogen beskriver Anne Marie Eriksen situationer fra sit liv, som har rejst spørgsmålet om skyld eller uskyld. Har alle en samvittighed, og hvad er den gode gerning?

Uddrag af bogen

Engang min kæreste og jeg var på besøg hos mine forældre, blev der serveret ost ved morgenbordet. Imidlertid var kun en rest tilbage af osten uden kommen, hvorimod der var rigeligt af kommenosten. Der blev snakket hen over bordet om, hvilken ost jeg foretrak, og jeg sagde: ”Osten uden kommen.” Men idet der kun var en sølle skorpe tilbage af min favoritost, så min mor det som den bedste gerning, at hun tog skorpen af osten uden kommen og lod kommenosten tilbage til mig. Jeg kan huske, jeg tænkte, om det var det kærligste at gøre i den situation.

Om forfatteren

ANNE MARIE ERIKSEN (f. 1972) har tidligere udgivet Hvis du vil se mig i himmelen om sin fødselspsykoses forfærdelige konsekvenser samt musik og digte. Hun blev i 2001 uddannet i maleri på Aarhus Kunstakademi.

Læs mere på www.skriftet.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Marie Eriksen
Sideantal: 77
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Marte Glanville
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 160 g
Udgivelsesdato: 15 Jan 2015
Oplagsdato: 15 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793270725

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Skyld og gode gerninger Mellemgaard