Sidste stop før Paradis - Erindringer

Vis stort billede
Sidste stop før Paradis - Erindringer

225,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med “Sidste stop før Paradis” slutter Aggi Jensen sine erindringer om et indholdsrigt liv.
Gennem hendes bøger og foredrag har mange fulgt hendes op- og nedture lige fra hendes tidlige barndom og til nu. Læseren har hørt om hendes opvækst på børnehjem, de næsten 50 års ægteskab med Erik, "prinsen på den hvide hest" og deres fælles kamp mod "Mister Parkinson" samt den demens, der senere fulgte i kølvandet. Sygdommen, der bid for bid tog hendes elskede fra hende. Da Erik efter 13 års sygdom døde, troede hun, livet var slut, men så krydsede Kai hendes spor. De fik 10 dejlige år sammen, før skæbnen atter greb ind og demensen igen blev en del af Aggis hverdag.

"Sidste stop før Paradis" er en smertelig beretning om, hvor svært det er, endnu en gang at give slip på et elsket menneske, som langsomt forsvinder bort ud i intetheden. Kai bor nu på "Skrænten", "Trongårdens" demensafdeling, samme sted, hvor Erik sov ind for ca. 12 år siden.

At Aggi er en fighter, viste hun, da hun selv fik konstateret parkinsonisme. Hun søgte en bolig på "Trongården" for at kunne leve sin sidste tid under samme tag som Kai. Trods flere afslag tog hun kampen op og fik til sidst overbevist både politikerne og kommunens folk om, at også det menneskelige burde tages i betragtning, når ledige plejehjemspladser fordeles. Nu har de endelig hver deres bolig på "Trongården" og kan gå hånd i hånd det sidste stykke på livets vej.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Aggi Jensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Underskoven
Bredde: 161 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 254 g
Udgivelsesdato: 13 Nov 2014
Oplagsdato: 13 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793142534

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Sidste stop før Paradis - Erindringer Forlaget Underskoven