Sidste rejse til Phnom Penh

Vis stort billede
Sidste rejse til Phnom Penh

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En dag i 1977 forlader Someth Huor sin svenske hustru og deres to-årige søn Jesper for at rejse til Kina og derfra videre til sit hjemland Cambodja. Her vil han slutte sig til Pol Pots Røde Khmerer og verdens mest yderligtgående revolution.
Fra Beijing skriver Someth et par afskedsbreve til sin familie. Derefter er alt tavshed.
Som barn får Jesper Huorat vide, at hans far er postbud i Asien. Men han hører også dæmpede samtaler om massemord, lidelser og brændende rismarker. Som voksen rejser Jesper Huor til Cambodja for at finde ud af, hvad der skete med den far, der forlod sin søn for at begive sig til et fjernt, krigshærget land. Han gennemgår arkiver og breve, udspørger regimets gamle spidser og opsøger de få overlevende medlemmer af sin fars familie. Hans rejse fører ham ind i hjertet af et ufatteligt mareridt, der kostede tre millioner mennesker livet og rystede verden.
Jesper Huors søgen efter en far, der sporløst forsvandt, er en gribende skæbnefortælling fortalt med stor kærlighed og bitter sorg. Samtidig opruller bogen de historiske omstændigheder, som med ubarmhjertig logik førte til et folkemord, der målt i forhold til Cambodjas størrelse langt overgik Hitlers og Stalins forbrydelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Huor
Sideantal: 230
Sprog: Dansk
Originaltitel: Sista resan till Phnom Penh
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: François-Eric Grodin
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bindslev
Bredde: 140 mm
Højde: 207 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 387 g
Udgivelsesdato: 29 Sep 2008
Oplagsdato: 29 Sep 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791299377

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Sidste rejse til Phnom Penh Bindslev