Selvbiografien

Vis stort billede
Selvbiografien

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

December 2010 midt i en kamp mod beskyldninger angående sit privat- og sexliv i Sverige med tilhørende krav om udlevering og med amerikanske politikeres vrede fordømmelser rungende i ørerne i kølvandet på offentliggørelsen af telegrammerne fra amerikanske ambassader rundt om i verden begyndte Julian Assange at fortælle historien om sit liv. Resultatet blev denne selvbiografi som af forskellige grunde endte med at blive udgivet på engelsk som den uautoriserede selvbiografi en selvmodsigelse eller som Assange selv siger a contradiction in terms . Bogen beskriver ikke blot WikiLeaks idégrundlag og arbejde men også dets grundlæggers liv fra hans barndom og teenageår i Australien gennem rejser i Europa Asien og Afrika helt frem til i dag.
Selv om udgivelsen af denne selvbiografi er sket under kontroversielle omstændigheder er resultatet ikke desto mindre en bog som brænder af lidenskab og vrede en væsentlig bog for vores tid og et budskab om betydningen af afsløringer.
Julian Assangeer stifter af WikiLeaks og organisationens chefredaktør. I 2010 vandt han Time magazine s læserafstemning om Årets Person og The Sydney Peace Price. Han har også modtaget Amnesty Internationals UK Media Award og the Sam Adams Award for Integrity in Intelligence . I februar 2011 blev hans organisation WikiLeaks nomineret til Nobels Fredspris efter at have offentliggjort tre af de største leaks af hemmeligstemplede informationer i historien: de afghanske og irakiske krigsdagbøger og Cablegate.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Julian Assange
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tiderne Skifter
Bredde: 153 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 564 g
Udgivelsesdato: 25 Nov 2011
Oplagsdato: 25 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779734852

Sprog

Dansk

Selvbiografien Tiderne Skifter