SEJT! - Frit fra leveren af Claus Kræmmer

Vis stort billede Tilføj
SEJT! - Frit fra leveren af Claus Kræmmer

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Dette er en sandfærdig historie om Claus - om at være ung og kriminel i Hjørring i starten af 80`erne. Druk, vold og indbrud blev en del af hans liv i et Danmark, der endnu ikke var begyndt at kende til bandemiljøer. Udadtil så alt rigtigt ud – resursestærke forældre, pæn villa, god skole, og velfungerende søskende, men bag den pæne facade så alting anderledes ud. I forlængelse af en skilsmisse og en deprimeret fars kuldsejling og selvmordsforsøg, kastes Claus ud i en krise, der viser hvor galt det kan gå for en ung mand, der hverken føler sig set eller forstået.


Bogen er en hudløs ærlig fortælling af en mand, der vil tømme skabet for skeletter. I et helt nede på jorden sprog, og med stor fortællerglæde, river Claus læseren med i en beretning om et liv, hvori han ikke kunne finde mening og retning, og hvor han til sidst vælger at lade militæret give ham den opdragelse, hans forældre ikke formåede at give ham igennem hans opvækst.
Claus Kræmmer: Født 1968. Oprindelig uddannet maskinarbejder og erhvervsdykker. Senere uddannet som miljøterapeut og terapeut for særligt aggressive og utilpassede unge. Gennem en række kurser har han endvidere specialiseret sig i forskellige psykiske lidelser, som autisme, ADHD og borderline. Siden 1998 har Claus været gift med Judy, og sammen har de en datter. Til daglig arbejder Claus som pædagog på et døgnbehandlingshjem og laver frivilligt, ulønnet arbejde for hjemløse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Kræmmer
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Ulla Gram Larsen
Omslagsgrafiker: Ulla Gram Larsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Stemningshotellet
Bredde: 142 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 457 g
Udgivelsesdato: 17 Apr 2016
Oplagsdato: 17 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799773886

Sprog

Dansk

SEJT! - Frit fra leveren af Claus Kræmmer Stemningshotellet