Sebastian Vettel - Knægten, der blev konge

Vis stort billede Tilføj
Sebastian Vettel - Knægten, der blev konge

98,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ingen havde troet, der ville komme nogen hurtigere i Formel 1 end Ayrton Senna. Ingen havde troet, Michael Schumachers syv verdensmesterskaber nogensinde skulle blive slået.

Nu synes Sebastian Vettel ikke desto mindre at kunne blive den største af alle. Med tre VM-titler for Red Bull-teamet og et væld af rekorder har den unge tysker allerede slået sit navn fast, og med sit ligefremme væsen samt en veludviklet humor, der er mere britisk end tysk, vokser hans fanskare eksplosivt verden over.

Vettel er både som menneske og kører selve personificeringen af energidrik-producenten Red Bull, der rammer de unge med et fandenivoldsk image og budskabet om, at intet er umuligt. Historien om Vettel er derfor også historien om Red Bull, der med intelligent markedsføring og utraditionelle tankegange har gjort det umulige, nemlig at blive verdens bedste i motorsportens kongeklasse foran økonomiske og teknologiske mastodonter som Ferrari og McLaren.

Spænd sikkerhedsselen, sæt dig godt til rette i husets hurtigste lænestol og nyd fortællingen om et utroligt par, der er på vej til at revolutionere Formel 1.

Anmelderne skriver:

Jeg synes, jeg ved meget om Formel 1, men denne fremragende bog om verdens i øjeblikket bedste racerkører giver selv kendere en mængde overraskende input. Bogen er et must og får på en skala fra 1 til 6 en ren six-pack Red Bull. Og det er ikke light!

****** Ulrik Them Poulsen, Motorsporten

Hvis du vil vide mere om Sebastian Vettel, om Formel 1 bag kulisserne eller om motorsport i det hele taget, skal du læse Nils Finderups seneste værk. Bogen kommer helt ned til detaljen i hver en overhaling – og i fortællingernes slipvind får du et mylder af fremragende billeder.

***** Flemming Haslund, Jyllands-Posten

Forfatteren formår underholdende at fortælle en medrivende og spændende historie om det største navn i Formel 1 siden Michael Schumacher. Anbefales!

***** Michael Ewert, Bil Magasinet

En altfavnende og fantastisk velskrevet bog om et utroligt talent, der med sin ildhu og ihærdighed må inspirere alle omkring sig.

Thomas Wulff, motorsports-skribent

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nils Finderup
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mads Nielsen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Finsen
Bredde: 205 mm
Højde: 277 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 953 g
Udgivelsesdato: 29 Feb 2012
Oplagsdato: 29 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798982654

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Sebastian Vettel - Knægten, der blev konge Finsen