Særling fra verdens ende PB - samtaler om og med Johnny Madsen

Vis stort billede
Særling fra verdens ende PB - samtaler om og med Johnny Madsen

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Rockmusikeren Johnny Madsen legede som ung med tanken om at blive præst. Men det blev på spillestederne, halballerne og festivalerne, han fandt sin prædikestol. Og der har han i snart 40 år begejstret og betaget sit trofaste publikum med poetisk nerve og genuin vestjysk rock'n'roll. Musikeren og sangskriveren fra Thyborøn er en stolt særling i dansk rock, der har slingret ad sine egne veje.
I bogen fortæller Johnny Madsen bramfrit om sin kringlede og lange vej til toppen af dansk rock, hvor triumfen i slutningen af 1980'erne udviklede sig til en regulær Madsen-mania. Samtidig træder den engagerede Madsen i karakter i et heftigt opgør med det danske ""eventyrsamfund"" og velfærds-diktatur, mens han hylder den ægte folkelighed, kunsten og næstekærligheden.
Særling fra verdens endeer et levende portræt af en sand rock'n'roll-levemand med et smittende humør. Gennem et væld af muntre anekdoter tegnes billedet af en mand med tørst på livet - og tilværelsens mange fristelser, fra sprut og god rødvin til golf.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anders Houmøller Thomsen
Sideantal: 185
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: People'Spress
Bredde: 138 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 306 g
Udgivelsesdato: 18 May 2016
Oplagsdato: 18 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771802016

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Særling fra verdens ende PB - samtaler om og med Johnny Madsen People'Spress