Sådan starter man en revolution

Vis stort billede
Sådan starter man en revolution

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Pussy Riot-medlemmet, Nadja Tolokonnikova, har i forlængelse af den fængselsstraf hun og tre andre medlemmer af gruppen fiik skrevet en absolut interessant og vedkommende bog om dagens Rusland under Putins ledelse.

De fire medlemmer af Pussy Riot blev anholdt i forbindelse med en aktion i Frelserkatedralen i Moskva i 2012. Nadja Tolokonnikova blev sendt til afsoning et af verdens koldeste steder, Mordoviens Staffekoloni nr. 14 i Noriisl. Men opholdet knækkede ikke den unge kvinde, der var bare 22, da hun blev fænglset. Tværtimod gjorde det hende endnu mere opsat på at være med til at kæmpe for et 'Rusland uden Putin', som var hendes første ord i frihed. Uden sko blev hun løsladt i 25 graders kulde.

Bogen giver ikke kun et indblik i livet et russisk kvindefængsel, hvor hun afsonede. Tolokonnikova leverer desuden en væsentlig fortælling om feminismen i Rusland.

Nadja Tolokonnikova skriver afvekslende med seriøse, lødige betragtninger og spændende erindringer og fortæller om Pussy Riots forskellige aktioner. Hun er en kvinde, der er værd at lytte til, og hendes bog favner langt bredere end blot det kvindepolitiske. Den er ganske enkelt et nyt stærkt bidrag til russernes lidelseshistorie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nadya Tolokonnikova
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Peter Stoltze - Stoltzedesign ApS
Originaltitel: How to Start a Revolution
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lars P. Poulsen-Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosinante
Udgivelsesdato: 24 Oct 2016
Oplagsdato: 24 Oct 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763847094

Sprog

Dansk

Sådan starter man en revolution Rosinante