Så skal der leves!

Vis stort billede
Så skal der leves!

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

BID LIVET I LÅRET! er et af Karen Thisteds mottoer. Det er et citat af Danmarks store digter Benny Andersen, som sammen med Johannes Møllehave ændrede Karens liv.

I 2003 blev hun lukket ind i de to herrers forunderlige verden, hvilket resulterede i bestselleren Det skal mærkes at vi lever . Hvis man kunne lide den bog, vil man også finde glæde i Karen Thisteds erindrings glimt. Siden hun begyndte som journalistelev på Lise Nørgaards gamle plads på Dagbladet i Roskilde i 1967 har hun beskrevet Danmark.

Kærlighed, skilsmisser og tab af nære venner, blev en del af hendes eget ofte fortumlede liv, hvor arbejdet var den helt store glæde. Det har været festlige år, men Karen Thisteds fortælling er ikke kun sjov og ballade, bl.a. blev hun ramt af en dyb depression, som hun også beskriver i al sin gru.

SÅ SKAL DER LEVES! er en bog, der vil give læserne lyst til selv at bide livet i låret.

Om forfatteren:
KAREN THISTED, f. 1946, er journalist og forfatter. Hun startede bl.a. Go#morgen Danmark på TV 2 sammen med Michael Meyerheim, var chef for Danmarks længst producerede underholdningsprogram Eleva2ren, og senest har hun og Suzanne Bjerrehuus vundet priser for fornyelse af tv-genren med Mormors Bordel. Hun har desuden skrevet en del bøger bl.a.bestsellerne Det skal mærkes at vi lever (Politikens Forlag, 2003), der blev købt af flere end 275.000 danskere og Du har rørt ved mit hjerte (Politikens Forlag, 2005).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karen Thisted
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Udgivelsesdato: 04 Nov 2013
Oplagsdato: 15 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740009927

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Så skal der leves! Politikens Forlag