Ruth i krig - Reservemor for de danske soldater

Vis stort billede
Ruth i krig - Reservemor for de danske soldater

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

“Mark var utrolig glad for mit besøg, men troede ikke rigtig, at jeg var bevidst om, hvor farligt det var at køre ud til Armadillo, fordi vejen derud er plastret til med vejsidebomber.“


57-årige Ruth Brik Christensen oplever krigen på nært hold i Camp Einherjer i Irak, og hun ser, hvordan de danske soldater kæmper ved frontlinjen på den primitive base Armadillo i Afghanistan.
Ruth i krig er historien om en kvinde, der – efter hun mister sin mand, Samuel – beslutter sig for at gøre livet lidt bedre og sjovere for andre men- nesker – og det kommer især de danske soldater til at nyde godt af.
Som udsendt er Ruth Brik Christensens vigtigste mission at give soldaterne et fristed fra krigen på Kuffen, som soldaterhjemmet bliver kaldt.
Med bogen giver Ruth et sjældent og underfundigt indblik i, hvordan hverdagen udfolder sig for soldaterne i de danske lejre. Som ven og reservemor er Ruth det menneske, soldaterne betror sig til, når de er langt fra kæreste, venner og familie.
Det er ikke uden udfordringer at være ’Kufmutter’, for hvordan skaffer man ingredienser til en kage midt i ørkenen? Og hvordan skaber man hygge, når bomberne flyver om ørerne på én, og hærens regler spænder ben?
Ruth Brik Christensen vandt titlen Året Helt 2009 for sin indsats for de danske soldater.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Houen Andersen / Ruth Brik Christensen
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ruth i Krig
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Reservemor for de danske soldater
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Peter Banke
Udgiver: Forlaget Turbulenz
Udgivelsesdato: 19 Sep 2010
Oplagsdato: 19 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792550163

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Ruth i krig - Reservemor for de danske soldater Forlaget Turbulenz