Røvretur, sixpack og neglelak

Vis stort billede
Røvretur, sixpack og neglelak

219,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Du er godt gift og har en lækker villa. Så er du enlig mor til tre i din ghettolejlighed. Forskellen er nærmest kun én dag.

Sådan var Laila Iben Schmidts oplevelse, og den er hun næppe alene med. Mange vil kunne nikke genkendende til tvivlen, frustrationen, humoren og friheden i at gå fra det på papiret perfekte liv til at skulle starte forfra som fyrreårig forsørger. For hvordan ****** gør man lige det? Hvordan finder man en ny identitet, når kravene fra omverdenen er skyhøje, økonomien er trængt, og ens visioner for fremtiden er blevet trampet i stykker?

I Røvretur, sixpack & neglelak fortæller Laila åbenhjertet om de udfordringer, hun stod over for. Men også om den spirende kærlighed, den gode sex, de akavede dates og genforelskelsen i litteraturen og filosofien. Om det gode liv, der blev kasseret, og det bedre liv, hun derefter fandt.

Uddrag af bogen:

”Nu må du huske, at det er et gammelt byggeri fra 1938. Du bor på 3. sal, og nogle gange forsvinder trykket på hanerne, og du kan komme ud for, at der ikke er noget varmt vand. Vi arbejder på at løse problemet, men det har været sådan i flere år, og vi kan ikke rigtigt finde forklaringen, men det er jo et gammelt byggeri, så der er nok ikke så meget at gøre,” havde han sagt og kigget undskyldende på mig.

Nu havde jeg overlevet at blive skilt. At min mand havde bedraget mig i samtlige år, jeg havde kendt ham. At jeg skulle flytte fra mit dejlige, dejlige hus. Og alt det havde jeg haft det okay fint med, og så blev jeg slået fuldstændig ud af at skulle leve med et faldende tryk på hanerne, og at det varme vand kom og gik, som det passede det. Det var helt surrealistisk.

Jeg gled langsomt ned i knæ med ryggen op ad døren og armene slapt ned langs siden. Jeg lod tårerne få frit løb. Al den tilbageholdte smerte strømmede ned ad mine kinder.

Om forfatteren:

LAILA IBEN SCHMIDT blev født i 1972 ved Flensborg Fjord. Som tyveårig flyttede hun fra Sønderjylland til København. Hun har tre børn og har siden de unge år udfoldet sig kreativt som maler og digter.

Læs mere på:www.pulzip.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Laila Iben Schmidt
Sideantal: 222
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Laila Iben Schmidt
Fotograf: Laila Iben Schmidt
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 151 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 352 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2014
Oplagsdato: 06 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793204997

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Røvretur, sixpack og neglelak Mellemgaard