Ritt - erindringer

Vis stort billede Tilføj
Ritt - erindringer

150,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.


En af Danmarks mest markante politiske profiler, Ritt Bjerregaard, skriver nu sine erindringer. De er ikke bare et underholdende og tankevækkende selvportræt, men også et billede af de seneste 70 års danmarkshistorie, som den store efterkrigsgeneration har oplevet den og set den gennem et socialdemokratisk temperament.

Den generation, som Ritt Bjerregaard tilhører, blev voksne i 1960'erne og 70'erne og havde helt enestående muligheder for at være med til selv at forme det danske samfund. P-pillerne bidrog til at ændre kønsroller og ægteskabs- og familiemønstrene. Omstillingen fra landbrugs- til industrisamfund og en vældig økonomisk vækst nedbrød de traditionelle klasseforskelle og gav plads for eksperimenter med nye normer.

I dette første bind fortæller Ritt Bjerregaard levende og konkret om sin vej ind i politik, som den tager sig ud for hende, når hun i tilbageblik betragter sin opvækst og sine personlige forudsætninger ud fra et køns- og klassemæssigt tidsperspektiv med portrætter af sine forældre, sin ægtefælle, sine kærester, venner og fjender.

Bogen er rigt illustreret, og billederne er med til at gøre Ritt Bjerregaards erindringer til en spændende samtidshistorie. Hendes refleksioner over selvoplevede kønsroller og klasseforskelle vil ikke mindst kvinder af hendes generation kunne genkende som deres egne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ritt Bjerregaard
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 162 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 850 g
Udgivelsesdato: 02 Nov 2015
Oplagsdato: 16 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740014563

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Ritt - erindringer Politikens Forlag