Raket-Madsen - Danmarks gør-det-selv astronaut

Vis stort billede
Raket-Madsen - Danmarks gør-det-selv astronaut

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Peter Madsen er kendt fra tv og radio som den danske raketbygger, der de sidste seks år har skudt tonstunge raketter højt op over Østersøen. Om få år bliver det med ham selv ombord.
Bogen er historien om de livsbegivenheder, der har skabt et menneske, som kompromisløst har fulgt sine drømme siden sin tidlige ungdom, og ofret alt for ...missionen. Det er historien om at sove i et koldt stålrør eller under et bord i sit værksted for at få råd til sine drømme. Det er historien om at miste alt for at blive fri og om en dybfølt drøm om at kolonisere Universet. Og så er det historien om byggeriet af verdens største amatørubåd, Nautilus.
Om bogen: Bogen bygger på omfattende interviews over flere år med Peter Madsen samt interviews af mere end 50 venner og fjender - herunder alle relevante personer i det danske raketmiljø. Bogen er smukt illustreret med fotos fra raketmissioner, dyk med ubåde og originale skitsetegninger.
Om forfatteren: Thomas Djursing (f. 1978) er hyppigt benyttet ekspert på bl.a. TV 2 NEWS og Go’ morgen Danmark og har de seneste syv år tæt fulgt de danske raketopsendelser som fagreporter på Ingeniøren.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Djursing
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Karin Friis Hansen, Estate Media
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 800
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Kølvand
Bredde: 190 mm
Højde: 265 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 885 g
Udgivelsesdato: 20 Nov 2014
Oplagsdato: 20 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799764006

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Raket-Madsen - Danmarks gør-det-selv astronaut Forlaget Kølvand