Pundik & Krasnik - og resten af verden

Vis stort billede
Pundik & Krasnik - og resten af verden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fra Iran i øst til USA i vest; fra Pundiks flugt fra nazisterne til Krasniks problemer i puberteten; fra at omskære sin søn som del af den jødiske kultur til at miste sin søn i kamp for jødernes land - alt kommerpå bordet, når dansk journalistiks patriark Herbert Pundik tørner sammen med den iltre, ivrige og rasendeintelligente Martin Krasnik.

Begge er de brændende optaget af international politik og blander sig intenst i enhver debat med analyser, der får alle til at spidse ører. Begge er de opdraget mellem jødisk og dansk kultur, og begge har som voksne kæmpet med denne baggrund. Men forskellene mellem generationerne, der er opvokset på hver deres side af Holocaust, er ligeledes store, og det slår gnister, når de to koryfæer mødes til samtale under oliventræerne.

Religion og politik i Mellemøsten, jødisk identitet og status efter 10 år med Danmark i krig er blot et par af bogens overskrifter, men som man kender Pundik og Krasnik fra tv, avis og foredrag, så er det altid nærværende og vedkommende at lytte med!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Allan Sørensen
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 160 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 565 g
Udgivelsesdato: 26 Sep 2012
Oplagsdato: 26 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774671022

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Pundik & Krasnik - og resten af verden Kristeligt Dagblads Forlag