Poul Glargaards datter

Vis stort billede
Poul Glargaards datter

187,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Min far, skuespilleren Poul Glargaard, var sygeligt selvoptaget og afhængig af andres opmærksomhed, som en misbruger er afhængig af alkohol eller stoffer. Når han ikke fik, hvad han krævede var konsekvenserne alvorlige for omgivelserne og jeg var fra jeg var helt lille vidne til hans pludselige angreb og afstraffelse på kvinderne omkring ham.
Som datter var jeg mere en forlængelse af ham, end en selvstændig person – jeg var til for at støtte ham og dække hans behov. Min egen personlighed var usynlig. Derfor også bogens titel, som netop antyder dette.
Bogen indeholder masser af eksempler og historier, der fortæller om følelsesmæssig incest, angsten, usikkerheden og det kaos, som Poul Glargaard udsatte sine omgivelser for, samt billeder og breve, der illustrerer hans liv og person.
Med denne bog håber jeg, dels at kunne give indblik i et liv, der så smukt ud på facaden, men bestemt havde en bagside, og dels at kunne give stemme til de mange, der er og har været udsat for psykisk omsorgssvigt og følelsesmæssig incest.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Glargaard
Sideantal: 220
Sprog: Dansk
Originaltitel: Poul Glargaards datter
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Grenen
Udgivelsesdato: 02 Mar 2015
Oplagsdato: 02 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740902242

Sprog

Dansk

Poul Glargaards datter Forlaget Grenen