Per Pallesen - Osse li' på en studs

Vis stort billede
Per Pallesen - Osse li' på en studs

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Per Pallesen har prøvet alt. Han har endda prøvet at være erklæret død, og derefter læste han med stor fornøjelse sine egne nekrologer, da han var kommet tilbage til livet. Det liv, han elsker.

Han blev folkeeje som tjener Boldt i Matador – en figur, som han byggede på en virkelig model fra sin hjemby, Års – og gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring-revyer, der for evigt forandrede dansk revy og blev fulgt op af tv-successen Dansk Naturgas.

Sammen med makkeren Søren Pilmark vandt han siden sølvrosen i Montreux for deres legendariske ”Pallesen og Pilmark Show”, som de senere optrådte med så fjerne steder som Los Angeles, Singapore, London og Peking.

En lang række af Per Pallesens venner, kollegaer og familie fortæller i bogen om skuespilleren, iscenesætteren, forfatteren og direktøren, for hvem tryghed er alfa og omega – uden at det betyder, at man blot sidder med hænderne i skødet og venter.

Per fortæller selv om et eventyrligt sceneliv og et privatliv, der ind imellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig elsker, en ny livsledsager, som han også elsker. Og om alle de andre, han elsker. Hver på sin egen, finurlige måde.

Bogen er illustreret.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Lindskog
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 330 g
Udgivelsesdato: 21 Oct 2010
Oplagsdato: 21 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770559966

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Per Pallesen - Osse li' på en studs Peoples Press