På sporet af Jerichau i Rom - En dagbog

Vis stort billede
På sporet af Jerichau i Rom - En dagbog

180,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det var en ganske almindelig dagbog, jeg gav mig i kast med. Intet bemærkelsesværdigt eller nyt under solen i det. De familiemedlemmer og venner, jeg var i kontakt med, og som kendte til mit ophold og projekt, kunne umiddelbart have en interesse i mit kortvarige liv i det romerske, mente jeg, og derfor skrev jeg dagbogen og mailede den hjem i 4 dele i løbet af mit ophold.
Reaktionen på mine dagbogsoptegnelser var overraskende på den måde, at både familie og venner, der modtog dem, meldte tilbage, at de fandt det yderst interessant at få oplevelser fra og om Rom på denne måde, dvs. at udforske og opleve en by som Rom "På sporet af ...".
I første række kom jeg til alle de steder, man skal besøge og se, for der havde billedhuggeren Jerichau og malerinden Elisabeth Jerichau også været, men samtidig blev jeg ført til andre og meget interessante steder, hvor jeg som normal og almindelig turist ikke ville være kommet. Derved er mit ophold blevet væsentligt meget rigere og mere interessant. Og jeg har fået et langt mere intimt kendskab til Rom både i et fortidigt, men også i et nutidigt perspektiv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steen Johansen
Sideantal: 164
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 269 g
Udgivelsesdato: 24 Apr 2008
Oplagsdato: 25 Apr 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776911959

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

På sporet af Jerichau i Rom - En dagbog Books On Demand