Operation Mermaid

Vis stort billede
Operation Mermaid

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Skandalen om Amanda Jacobsen og Gate Gourmet

OPERATION MERMAID

Den historiske svindelsag mod tidligere direktør i Gate Gourmet. Amanda Jacobsen, har hidtil været kendt som en isoleret sag mod en enkelt grådig medarbejder. Trin for trin afslører forfatter og undersøgende journalist Thomas G. Svaneborg i denne bog, at sagen er langt mere vidtgående og trækker tråde helt til toppen i den internationale forretningsverden.

Operation Mermaid er noget så sjældent som en dansk dokumentarisk business-thriller om en af de seneste års mest spektakulære svindelsager i Europa. Takket være en serie eksklusive interviews med Amanda Jacobsen og et enestående skriftligt kildemateriale har Thomas G. Svaneborg kortlagt, hvordan den danske forretningskvinde kunne stjæle 138 mio. kr. fra sin arbejdsgiver, uden at nogen opdagede det, før hun selv brød sammen og tilstod sin forbrydelse.

Fortællingen kommer desuden helt ind bag kulisserne i krisestyringen og den efterfølgende oprydning i Gate Gourmet.Operation Mermaid giver et rystende indblik i, hvordan tyveri, løgn og korruption hersker på alle niveauer i den verdensomspændende koncern.

Om forfatteren

Thomas G. Svaneborg (f.1966), uddannet journalist i 1991, er reportagechef på Morgenavisen Jyllands-Postens erhvervsredaktion. Han har været ansat på avisen siden 2002, hvor han især har skrevet om den finansielle sektor og stået bag en række undersøgende journalistiske projekter. Han har sammen med kolleger modtaget FUJ-prisen for fremragende undersøgende journalistik i 2007 og fem gange været nomineret til Cavlingprisen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Svaneborg
Sideantal: 286
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jyllands-Postens Forlag
Bredde: 162 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 667 g
Udgivelsesdato: 09 Sep 2012
Oplagsdato: 09 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740003451

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Operation Mermaid Jyllands-Postens Forlag