Om at skrive - en forfatters erindringsbog om håndværket

Vis stort billede
Om at skrive - en forfatters erindringsbog om håndværket

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

”Long live the King” lød lovprisningen fra Entertainment Weekly ved udgivelsen af Kings Om at skrive.
Om at skrivehandler om, hvordan en af vor tids største forfattere er blevet til – om en cocktail, hvis primære ingredienser er blod og sved. Men det handler også om tårerne; om hvordan Kings trang til at skrive hjalp ham genne følgerne af en fatal bilulykke i 1999, som nær havde kostet ham livet. Og sidst men ikke mindst fortæller King os alle, at der er muligt; du kan skrive.
Om at skriveindledes med beretningen om Stephens Kings tidlige fokus på at skrive. Fra barndom til ungdom følger læseren, hvordan dette fænomen af en forfatter bliver til. Frustrationerne og kampene skildres åbenhjertigt, men også morsomt. Endvidere beskriver King håndværkets grundlæggende værktøjer. Hvordan man skærper og udbygger dem ved brug, og hvorfor en forfatter altid må have dem lige ved hånden. Kings blik på skriveprocessen er pragtfuld pragmatisk og afslørende.
I sin form er denne formidable bog lige dele memoir og vejledning – og sidst men ikke mindst er den personlig og velskrevet. Med sin fremragende opbygning, sin varme og visdom vil Om at skriveunderholde og inspirere alle som læser den – fans, forfattere og alle som elsker en god og velfortalt historie.
Hr. Ferdinand er glade og stolte over at genudgive denne kultklassiker, som længe har været udsolgt. I disse tider, hvor enhver kan blive forfatter og udgive en bog på nettet, rammer den i allerhøjeste grad hovedet på sømmet! Og hvis nogle skulle have et nytårsforsæt om at skrive, er det meget passende at starte med at læse denne bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stephen King
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originaltitel: About writing
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Vivi Berendt
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hr. Ferdinand
Bredde: 148 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 316 g
Udgivelsesdato: 01 Jan 2014
Oplagsdato: 01 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792845948

Udgivelsesår

2000

Sprog

Dansk

Om at skrive - en forfatters erindringsbog om håndværket Hr. Ferdinand