Ole Hyltoft - Streger til et portræt

Vis stort billede
Ole Hyltoft - Streger til et portræt

275,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ole Hyltoft er en af Danmarks mest markante nulevende forfattere og kulturpersonligheder, både i kraft af sit forfatterskab og gennem sin engagerede deltagelse i den offentlige debat. Han debuterede med sin første kronik allerede i 1954 og indledte hermed en livslang karriere som fremtrædende debattør – i 49 år var han medlem af Socialdemokratiet, bl.a som bog- og kulturredaktør på Demokraten. Op gennem 1990’erne betonede Hyltoft den muslimske indvandring som uforenelig med dansk demokratisk kultur, hvorved han faldt i unåde. I 2009 meldte han sig ind i Dansk Folkeparti, efter at han et par år forinden var blevet udpeget af DF til Danmarks Radios bestyrelse, hvor han i fire år var en markant næstformand.
Ole Hyltoft har opnået en stor udbredelse gennem de mere end 500 kronikker, især inden for det kultur- og samfundspolitiske område, han har skrevet, hvortil i de senere år kommer en række indfølende skildringer af dansk natur trykt i Jyllands-Posten og Berlingske.
Bidragsydere til bogen er: Per Stig Møller, Jesper Beinov, Sven Ove Gade, Johs. H. Christensen, Lars Ole Knippel, Michael Bojesen, Ulrich Ollendorf og Sven Hakon Rossel.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulrich Ollendorf/Sven Hakon Rossel(red)
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 13 Aug 2015
Oplagsdato: 13 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770705042

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Ole Hyltoft - Streger til et portræt Hovedland