Nomaden

Reduced price!
Vis stort billede
Nomaden

239,20 kr

-20%

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Nu i 3. oplag!

Ayaan Hirsi Ali har været længe undervejs. Og hun er endnu ikke kommet hjem. For hvor hører man til, når man har forladt sin familie, sine rødder, sin religion – og er truet på livet? Den prisbelønnede kvindesagsforkæmper er rejst til USA. For at føle sig fri og for at finde sig selv.

Men det er ikke uden omkostninger at forlade islam og offentligt kritisere både religionen og dens mere radikale udøvere. Og det er i bogstaveligste forstand heller ikke gratis at leve et liv med frit valg på de fleste hylder, når ingen har forberedt én på konsekvenserne.

Med selvironi, dyb alvor og skræmmende indsigt konfronterer Ayaan Hirsi Ali den uvidenhed og berøringsangst, der ofte præger debatten om islam. Med udgangspunkt i sine egne erfaringer, sin families tragedier og mødet med muslimer her i Vesten illustrerer den somaliskfødte forfatter skånselsløst, hvorfor vellykket integration kræver, at vi tør forholde os til ubehagelige emner som sex, vold, penge og religion.

NOMADEN er en stærk, uafrystelig og dybt personlig rejse; fra en muslimsk stammekultur i Afrika til et moderne liv i USA. Men bogen er også et modigt nødråb – og samtidig et bud på, hvorfor millioner af kvinder bliver undertrykt, misbrugt og mishandlet.

Bogen er bl.a. udkommet i Holland og er kommet direkte ind på bestsellerlisternes top 5.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ayaan Hirsi Ali
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Originaltitel: Nomade
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 153 mm
Højde: 224 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 546 g
Udgivelsesdato: 26 Apr 2010
Oplagsdato: 23 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712044994

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk