Neymar - Troldmanden

Neymar - Troldmanden Forstør

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Neymar mærkede hver en lille rystelse, da han blev båret ud af banen på en båre. Han havde været skadet før, men aldrig så alvorligt som denne gang. Han kom først ind i et lokale på stadion for at få smertestillende medicin, inden han på en rullebåre blev kørt hen til en ventende ambulance. Lige inden ambulancen kørte, så han et glimt af i sin far. Og han så, hvordan han blev mindre og mindre, da ambulancen kørte. På vej til hospitalet stod det klart for ham: Hans drøm om at vinde VM med og for sit land var alvorligt truet.
Brasilianske Neymar er blevet kaldt den næste Pelé. Lige siden han lærte at gå, har han haft en fodbold ved fødderne. Han blev født med fodboldspillet i blodet, og gennem hele opvæksten opmuntrer og støtter hans far ham til at dyrke sporten. Familien har dog ikke mange penge, og i begyndelsen må Neymar dyrke sin passion for fodbold ved at spille med sig selv derhjemme. Som han bliver større, flytter han spillet ud på gaden, og med tiden får andre øjnene op for hans fantastiske talent. En af dem, der gør det, er talentspejderen Betinho, og en dag får selv de store europæiske fodboldklubber øje på Neymars store talent. Flere klubber vil have fingrene i Neymar, men Europa ligger langt væk fra familien og vennerne hjemme i Brasilien. Hvordan skal Neymar vælge mellem familien og sin store drøm; at leve af at spille fodbold?
Neymar - Troldmanden er den fantastiske historie om en brasiliansk dreng, hvis kærlighed til futsal og gadefodbold har ført ham til Barcelona og en af verdens største fodboldklubber. Det er fortællingen om Neymars vej til succes og anerkendelse, men også om at lytte til sit hjerte i ønsket om at få sine drømme opfyldt.
I samme serie er tidligere udkommet Loppen - Den fantastiske historie om Leo Messi samt Cristiano Ronaldo - en drøm bliver til virkelighed.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Michael Part
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originaltitel: Neymar the Wizard
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Per Straarup Søndergaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 10 Mar 2015
Oplagsdato: 10 Mar 2015
Varefakta
Reference

b-9788740602289

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Neymar - Troldmanden Turbine