Natsværmer - Et liv blandt kunstnere og kakaduer. Erindringer

Natsværmer - Et liv blandt kunstnere og kakaduer. Erindringer Forstør

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Med sit omtumlede og begivenhedsrige liv er den i dag 65-årige Susanne Krage et frisk pust i en tid, hvor værdierne er kernefamilie, speltbrød og samtalekøkken. Mens unge kvinder slider sig i stykker for at passe ind i konceptet, fastholder Susanne sin personlige livsfilosofi: Hellere kaotisk end kedeligt.

Susanne har taget turen fra Kakadu Bars røde plyssofaer til Elsa Gress’ kreative kunstnerkollektiv. Hun har gjort sin entré hos de intellektuelle iført guldsko og den forkerte fortid. Hun har i det hele taget prøvet det meste: at være gogo-danser, Lommer-pige, blive mor som 18-årig; at medvirke i film, blive hyret til en date med shahen af Iran, og at tilbringe en nat med Simon Spies.

Hun har været luksus-escortpige, ombejlet af Københavns kulturelle og lettere berusede elite; hun er slået igennem som kunstner, har været gift med forfatteren Henrik Stangerup, er blevet skilt igen, har mistet sin datter og fået hende tilbage.

I denne bog fortæller hun ærligt om, hvordan det gik til, at arkitekt-datteren fra den katolske pigeskole fik smag for det uborgerlige med al den charme og forvirring, der hører med. Om et liv delt mellem barer, teatre, rigmænd og kreative sjæle. Med stor fortællelyst lader hun os få et kig ind i 70’ernes vilde københavnerliv – den kulørte, kunstneriske og indimellem forbudte verden.

Hold fast og læs med, for kedeligt… det er det i hvert fald ikke.

Susanne Krage (f. 1946) er uddannet reklametegner og har de sidste mange år levet af sine malerier. Hun har bl.a. illustreret Johannes Møllehaves ”Børnebibelen”. Hun er mor til en voksen datter og siden 2005 bosat i Spanien.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Susanne Krage
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 150 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 444 g
Udgivelsesdato: 18 Mar 2012
Oplagsdato: 18 Mar 2012
Varefakta
Reference

b-9788712046806

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Natsværmer - Et liv blandt kunstnere og kakaduer. Erindringer Gads Forlag