Myginds mission

Vis stort billede
Myginds mission

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En personlig fortælling fra manden der nægter af acceptere social uansvarlighed.

Peter Myginds søn blev overfaldet på åben gade midt om eftermiddagen. Det var en oplevelse, der rystede hele familien og ikke mindst Peter, som ikke kunne forstå, hvorfor ingen af de mange forbipasserende greb ind. Det blev startskuddet til MYGINDS MISSION. En mission, der bl.a. resulterede i tv-programmet af samme navn, hvor Peter forsøgte at komme mobning til livs i en folkeskoleklasse.

Men Myginds Mission handler om MEGET MERE END MOBNING: den handler om social ansvarlighed, om de valg vi træffer i livet, når vi møder andre mennesker og står over for en konflikt eller i en svær situation. I bogen fortæller Mygind meget ærligt om sit eget liv og om at være forældre.

Denne bog er en inspiration til alle, der gerne vil have ET FÆLLESSKAB OG ET SAMARBEJDE TIL AT FUNGERE, hvad enten det er en skoleklasse, en familie eller en arbejdsplads.

Peter Mygind er en folkekær skuespiller, som vi især kender for hans roller i film, tv-serier og som vært for tv-shows. Men Peter har også et stort social engagement og er involveret i bl.a. anti-mobning og organisationen Stop volden, hvor han holder foredrag for både børn og unge, forældre og lærere. Hans engagement og væsen smitter og har gjort ham til en populær foredragsholder.  

"Peter forventer på sin vis at blive modtaget, som han selv modtager andre. Naivt ville nogen sige. Jeg forstår det på en anden måde. Jeg tænker, at hans åbne, sårbare væsen træder frem som en form for talsmand for den del af befolkningen, der netop matcher det sårbare og kalder på beskyttelse: Børnene. På den måde er Peter ikke bare et menneske med en mission – han er også selv en mission." Helle Rahbøl, mobbeforsker

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Mygind
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 159 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 529 g
Udgivelsesdato: 03 Nov 2013
Oplagsdato: 03 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711378236

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Myginds mission Lindhardt Og Ringhof