Mr. BT - Nyheds-jægeren

Vis stort billede
Mr. BT - Nyheds-jægeren

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Mr. B.T. er et sandt journalistisk fyrværkeri af oplevelser fra et langt liv på B.T. med fokus på verdens små og store brændpunkter, skæve, afsindige og nervepirrende begivenheder set gennem journalisten Bertel Thomsensøjne.
Mr. B.T.handler om den mangesidede form for journalistik, som Bertel Thomsenhar oplevet og gengivet i B.T. til avisens læsere gennem 40 års virke. Men i Mr. B.T. fortalt med baggrund og indlevelse i den enkelte historie. Han har i sin lange karriere rapporteret om krige og katastrofer overalt i verden. Men også om mennesker herhjemme, der har været klemt af systemet, eller ofre for begivenheder.
Bertel Thomsenblev i 1998 af den Internationale Sakharov Komité tildelt Raoul Wallenberg mindemedalje for kampen for menneskerettigheder. Han sagde dengang til sin egen avis B.T.:
>>Jeg er utrolig ydmyg og stolt. Og er dybt taknemmelig for, at B.T. gennem årene gav mig mulighed for at rejse ud i verden og beskrive den i avisen på min måde. Jeg havde ikke været meget værd, hvis jeg ikke havde haft en avis, der havde tillid til mig og gav mig plads og penge.<<
>>Hvis vi skrev sandheden og den hele og fulde sandhed om en række
begivenheder i vores samfund, ville læserne sige: Det er løgn. Derfor kan det i en række situationer være helt nødvendigt at moderere sandheden for at gøre selv sandheden troværdig.<<

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bertel Thomsen
Sideantal: 195
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 176 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 616 g
Udgivelsesdato: 11 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822841

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Mr. BT - Nyheds-jægeren Siesta