Monica Ritterband - Livtag og lykketræf

Vis stort billede
Monica Ritterband - Livtag og lykketræf

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Monica Ritterband er typen, der har vovet at kappe sikkerhedslinen - både privat og professionelt. Gang på gang har hun kastet sig ud i det ukendte og er startet forfra. Fra elsket tv-vært til chef på Carlsberg. Fra chef til billedkunstner og designer på fuld tid. Også privat har hun kompromisløst fulgt sit hjerte.

Udefra set store beslutninger og svære eller modige valg. Hvad er det, som driver hende til gang på gang at forlade det trygge og velkendte for at kaste tig på dybt vand - også selvom hun er bange? Er det rastløshed eller mod?

I denne bog fortæller Monica Ritterband sin historie om en ikke særlig lykkelig opvækst i en ikke helt almindelig familie og om at være hende den mærkelige, der gik i løjerligt tøj og fik bank af klassekammeraterne. Vi hører om de meget forskellige kærester og ægtefæller - fra ungdomskæresten Torben til den nuværende ægtemand Peter. Der var også forfatteren Henrik Stangerup, som førte hende ind i en kreds af originaler, og en ægtefælle, som hun lod overvåge af en privatdetektiv.

Monica Ritterbands historie er underholdende, rørende og tankevækkende - og inspirerende for alle os, som indimellem gerne ville noget helt andet, om det så er privat eller karrieremæssigt.

Kig i bogen her: //issuu.com/gads-forlag/docs/2c098c4a148d4cca878d20995ec5beb8?mode=embed&layout=http%3A//skin.issuu.com/v/light/layout.xml

Monica Ritterband (f. 1955) er autodidakt kunstner og designer samt uddannet journalist. Oprindeligt blev hun kendt som vært på TV-Avisen - i dag er hun kendt som designer og kunstner med international succes.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Monica Ritterband
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 160 mm
Højde: 232 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 616 g
Udgivelsesdato: 05 Sep 2011
Oplagsdato: 05 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712046219

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Monica Ritterband - Livtag og lykketræf Gads Forlag