Mit livs omvej - En dramatisk rejse til Moon-bevægelsens indre

Vis stort billede
Mit livs omvej - En dramatisk rejse til Moon-bevægelsens indre

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Mit livs omvejer en klassisk omvendelseshistorie og en hyldest til sandheden og livet. Bogen følger Martin Herbst gennem hans 20 år som højtplaceret medlem af Moon-bevægelsen og hans vej ud af sekten, da sektens udnyttelse af mennesker og misbrug af penge går op for ham. Han vender tilbage til livet som et helt menneske, der vedkender sig det liv, han har levet. Læseren bringes ud i tilværelsens yderste afkroge - åndeligt som geografisk – og oplever Herbsts gigantiske nedture og enorme øjeblikke af lykke undervejs.
Bogen vil gøre op med de herskende fordomme om sektmedlemmer som uskyldige stakler, om ondsindede ledere, om fysisk tilbageholdelse og om hjernevask. Martin Herbst har gennem sine næsten 20 år i Moon-bevægelsen oplevet alt andet end det, fordommene dikterer. Bogen vil fremstille sekternes ødelæggende væsen med udgangspunkt i et begavet og indsigtsfuldt menneskes egne erfaringer og oplevelser i Moon-bevægelsen.
Martin Herbster i dag sognepræst ved Korsvejskirken på Amager og holder foredrag om bl.a. Moon-bevægelsen og sekterisme. Han optrådte første gang i medierne, da han efter sit exit fra Moon-bevægelsen fuldførte sit teologistudium på mindre end tre år og med 13 i gennemsnit.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jacob Egevang Martin Herbst
Sideantal: 280
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 156 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 536 g
Udgivelsesdato: 27 Jan 2009
Oplagsdato: 27 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711430057

Sprog

Dansk

Mit livs omvej - En dramatisk rejse til Moon-bevægelsens indre Lindhardt Og Ringhof